Terugbetalingsbeleid

Informatie rondom garantie & retour

Annuleren en geld terug gestort krijgen:

Als de klant het bestelde artikel heeft betaald via webshop luxe vaas en webshop luxe vaas heeft het overgemaakte geld binnen gekregen, dan kan het artikel of bestelde produkt niet meer geannuleerd worden. De klant heeft dan geen recht op terugbetaling van zijn of haar geld. Webshop luxe vaas kan wel eenzijdig het overgemaakte geld retour storten naar de klant zonder opgaaf van reden. Er zal dan altijd schriftelijk via de mail contact worden opgenomen met de klant om hierover enige uitleg te geven. Webshop luxe vaas zal altijd een goede oplossing voordragen als er een conflict tussen klant en webshop luxe vaas dreigt te ontstaan of er al is ontstaan.

Retourneren

U heeft het recht uw artikel tot 14 dagen na ontvangst te retourneren als het artikel beschadigd is. Webshop luxe vaas zal dan hetzelfde artikel leveren aan de klant  Webshop luxe vaas zal zo snel mogelijk een nieuw, onbeschadigd artikel leveren. De klant zal rekening moeten houden met een dezelfde levertijd als de eerste bestelling van hetzelfde artikel. Als de levertijd langer is dan het eerste bestelde artikel, zal webshop luxe vaas hierover een mail sturen naar de klant en hierin duidelijk vermelden dat de levertijd langer zal duren dan het eerste bestelde artikel. De kosten van het retour sturen van een beschadigd produkt zijn voor rekening van webshop luxe vaas. In geen geval kan de klant zijn of haar geld terug krijgen mits het artikel helemaal niet meer geleverd kan worden door webshop luxe vaas. In dat geval krijgt de klant dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Webshop luxe vaas zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na binnenkomen van het produkt, uw retour geld terugstorten, mits het produkt reeds in goede orde retour is ontvangen. Om gebruik te maken van het retour recht kunt u contact met ons opnemen via infoluxevaas@gmail.nl. 

Uitzonderingen retourneren:

Als bekend is dat de klant zelf schade heeft aangebracht aan het bestelde produkt. Per ongeluk of express is in beide gevallen niet de verantwoordelijkheid voor webshop luxe vaas, maar wel voor de klant zelf.

Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze produkten niet retourneerbaar.

Die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden.

 

Identiteit ondernemer

Webshop Luxe vaas
Schoolstraat 16
2912CR Nieuwerkerk aan den Ijssel
infoluxevaas@gmail.nl
06-84896557
Kvk nummer: 63020246
Btw nummer NL002041421B54

 

 

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als het artikel beschadigd is aangekomen)

— Aan
Webshop Luxe vaas
Schoolstraat 16
2912CR Nieuwerkerk aan den Ijssel
infoluxevaas@gmail.nl
06-84896557

— Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen (*) herroep/herroepen omdat het artikel beschadigd is aangekomen(*):

 

 


 

 

 

— Besteld op (DD-MM-YYYY) : — Bestelnummer :

 

 

 


 

— Ontvangen op (DD-MM-YYYY):

 

 


 

— Naam/Namen consument(en)

 

 


 

— Adres consument(en) :

 

 


 

 

— IBAN Rekeningnummer:

 

 


 

— Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

 

 


 

 

— Datum(DD-MM-YYYY):

 

 


 

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.